Entry terbaru

Aku Yang Dulu Bukanlah Yang Sekarang

Salam Ramadan,

Alahai lama betul aku tak update blog ni. Alasan tak update sebab tak de masa lah nak duduk depan laptop sekarang ni. Takpelah, atas kesempatan yang ada ni aku nak update satu entri pasal tajuk lagu di atas. Siapa pernah dengar lagu ni?

Sekali dengar ntah apa-apa je budak ni nyanyi. Tapi bila dah berkali dengar rasa best plak. Ni semua gara-gara colleague kat ofis selalu sangat play lagu ni. Jom layan jap..



Aku Yang Dulu – Tegar


Aku yang dulu bukanlah yang sekarang
Dulu ditendang sekarang ku disayang
Dulu dulu dulu ku menderita
Sekarang aku bahagia

Cita cita ku menjadi orang kaya
Dulu ku susah sekarang alhamdulillah
Bersyukurlah pada yang maha kuasa
Memberi jalan untuku semua

Hidupku dulunya seorang pengamen
Pulang malam selalu bawa uang recehan
Mengejar cita cita paling mulia
Membantu keluarga dirumah

Sekolah dulu ku gak punya biaya
Terpaksa kuharus mencari nafkah
Tetapi aku tak berputus asa
Pasti yang kuasa memberi jalannya

Hidupku dulunya seorang pengamen
Pulang malam selalu bawa uang recehan
Mengejar cita cita paling mulia
Bersyukur masuk dapur rekaman

Hidupku dulunya seorang pengamen
Pulang malam selalu bawa uang recehan
Mengejar cita cita paling mulia
Bersyukur masuk dapur rekaman

Sekolah dulu aku gak punya biaya
Terpaksa kuharus mencari nafkah
Paling bisa bantu dengan penuh cinta
Cinta yang penuh warna

Aku yang dulu bukanlah yang sekarang
Dulu ditendang sekarang ku disayang
Dulu dulu dulu ku menderita
Sekarang aku bahagia

Cita cita ku menjadi orang kaya
Dulu ku susah sekarang alhamdulillah
Bersyukurlah pada yang maha kuasa
Memberi jalan untuku semua

Download Mp3 : Disini
Kod gitar : Disini

6 Comments
Tweets
Comments

6 Comments:

  1. selamat hari raya i'm bobo, maaf zahir batin yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya santri :)

      Delete
  2. lamanya menghilang..hehe..lagu ni mmg terbaik..suka dgr..btw,sebelum terlambat nk ucapkan selamat berpuasa..lagi 1 hari tinggal dan selamat menyambut hari raya yg bakal tiba.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya niesa! :)

      Delete
  3. bobo, lama kot tak dtg sini.. selamat hari raya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sbb masih sudi dtg hehe.. selamat hari raya! :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...