Entry terbaru

Siapa nak tiket Lost World of Tambun?


Kepada mereka yang sedang merancang untuk membawa keluarga ke taman tema Lost World of Tambun. Disini ada berita baik. Saya nak let go tiket-tiket saya kepada sesiapa yang berminat.

Harga sebenar (walk in) tiket tambun ialah RM38 untuk dewasa & RM32 untuk kanak-kanak. Kalau beli online tiket tambun harga RM38.25 & rm32.30 untuk kanak-kanak. (Lagi mahal beli online ek)

Saya ada beberapa keping tiket yang hendak di jual dengan harga RM25 sekeping. Tiket adalah terhad. 
Siapa cepat dia dapat!! Tiket valid sehingga 14/2/2014 ok? haaa... mana nak dpt oiii.





Access to Lost World Amusement Park, Lost World Water Park, Lost World Tiger Valley, Lost World Petting Zoo, Lost World Tin Mining and Lost World Hot Springs & Spa

Schedule:

Weekday: 11.00am – 6.00pm
Weekend: 10.00am – 6.00pm




Siapa cepat dia dapat! :)


SOLD OUT


17 Comments
Tweets
Comments

17 Comments:

  1. alamak... nak sgt tp tula anak kecik lg laaaa... nk g thn dpn pun dh ada plan lain... ermmmm

    ReplyDelete
  2. dkna nak!! macam mana nak beli nie??

    ReplyDelete
  3. Sy nk bli dua tket.mcm mn

    ReplyDelete
  4. saya nak beli... email saya at safety@ekowood.com

    ReplyDelete
  5. ada lagi ke?..nak beli 3 tiket

    ReplyDelete
  6. Murahnya tiket lost world of tambun ni.. ada lagi tak? saya bercadang nak beli untuk keluarga.

    ReplyDelete
  7. wahh ade lagi x boss? sy nk beli

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. saya berminat nak beli...ada lagi tak...
    kalau ada lebih,,,saya nak 6keping tiket LWOT ni..
    email me
    fatin6364@yahoo.com.sg

    ReplyDelete
  10. saya nak beli...ada lagi tak..?
    kalau ada 6 keping tiket lg bagus..
    email me : fatin6364@yahoo.com.sg

    ReplyDelete
  11. Saya nak boleh?
    urgent... klu boleh skrg..
    7 dewasa.. 2 senior citizen..
    email me fahmi_razaki07@yahoo.com pls ya
    or contact via 0147562216

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf ye.. tiket telah habis dijual..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...