Entry terbaru

Cara betulkan masalah Real Player



Kali ni nak berkongsi ilmu mengenai masalah nak download video dari youtube menggunakan Real Player. Bukan saja youtube, termasuk juga semua website yang ade video. Tapi yang ni untuk pengguna Google Chrome je k.


Senang je nak timbulkan semula ikon Real Player untuk download video di youtube. Mula-mula install Real Player ok je, tapi bila dah lama nanti dia hilang, so korang kena check pada plugin macam yang ditunjukkan dalam video di atas. Harap info ni membantu :)

19 Comments
Tweets
Comments

19 Comments:

  1. name dea real player eh.. bru taw =="

    ReplyDelete
  2. ooo baru tau, patutla asik hilang je ikon download this video...selalu kena istall balik. tq bobo 4 this info...

    ReplyDelete
  3. ce guna IDM lau nk download ape2 video.... lagi senang dari realplayer ni... =)

    ReplyDelete
  4. mmg tercari2 cara nak buat ni..thanks tau..heeee

    ReplyDelete
  5. cik ana gune IDM je..hehe
    nice la info ni bobo =P




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  6. perkongsian yang sgt bagus =)

    ReplyDelete
  7. perkongsian yang sgt bagus =)

    ReplyDelete
  8. Wah nice tips. thanks for sharing

    ReplyDelete
  9. aah la..patut la tercari2..tengkiu bobo..selama ni tertanye2 gak nape menatang ni pandai ilang

    ReplyDelete
  10. salams encek imbobo,..napa xtuntut hadiah awk d poslaju?ehe..poslaju dah pulangkan pd sy..

    ReplyDelete
  11. penguna tegar google chrome best..dah donlod real player dah lama dah XD

    ReplyDelete
  12. useful tips. thanks bobo. =)

    ReplyDelete
  13. ye la skrg ni youtube pun dah ade video HD kan. rugi kalau tak dapat download.

    ReplyDelete
  14. eh..lame2 die akan hilang?xtau plak..xpkai chrome :D

    ReplyDelete
  15. Above all, a well executed blog post..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...